diumenge, 13 de juliol del 2014

TRIANGLES DE CABELL D'ÀNGEL

Juntament amb el mocadors de pasta fullada vaig fer uns triangles de cabell d'àngel, una llepòlia  de la pastisseria més tradicional. Aquí teniu la recepta...Són tant i tant bons!.



Ingredients
-150 gr. de cabell d'àngel.
-1 làmina de pasta fullada.
-1 ou
-granet d'ametlla.
-sucre llustre.
Preparació
-Preescalfeu el forn a 180ºC
-Estireu la pasta de full. Escampeu el cabell d'àngel en un costat de la làmina, tot deixant un marge d'un dit per poder segellar amb ou l´altra banda. Pinteu el marge i doblegueu.
-A continuació, feu talls en forma de triangle, petits o grans, com més us convingui. (Triangles com els de la foto amb una làmina surten entre 6-8).
-Pinteu els triangles amb l'ou batut. Afegiu-hi l'ametlla.
-Enforneu a 180ºC; forn de dalt i de baix fins que estiguin daurets al gust.
- Un cop freds i abans de servir, empolsineu amb sucre llustre.

Aquí us mostro un pas a pas dels triangles que va fer en Narcís, el meu mestre, de Taller de Postres en el monogràfic dedicat a la pasta fullada.




Bon profit!

7 comentaris:

  1. Tradicional si, però es un tipus de dolç de molt d'éxit, agrada a tothom.
    T'han quedat molt bé i es perque "Tú lo vales".
    Petons.

    ResponElimina
  2. La pasta de full és un invent fantàstic. Les fotos són molt explicatives. Felicitats!
    Marta

    ResponElimina
  3. Quin invent!!!!!
    Va be tant en dolç com amb salat.
    Visca la pasta de full...
    Petons i fins aviat

    ResponElimina
  4. tan facil que és la pasta de full eh! m'encanta! petons

    ResponElimina
  5. Ei!! Molt bons! Una de les combinacions que més m'agrada, la pasta fullada amb cabell d'àngel.

    ResponElimina
  6. Unes postres amb l'èxit assegurat!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Hola Cristina, no sé si sortirà el comentari duplicat perquè a l'hora de publicar ha fet una errada. Et deia que és tot un plaer i un honor veure el teu treball publicat i que crec que la teva passió per a la pastisseria et farà arribar lluny. Una abraçada i un bon cap de setmana!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...