Ingredients
Per a 10 galetes aprox.
-35 gr. de farina.
-1 gr. de llevat químic.
-2,5 gr. de sal.
-30 gr. de mantega.
--300 gr. de xocolata negra del 70%.
-110 gr. de sucre morè.
-120 gr. d'ou.
-60 gr. de xips de xocolata.
Preparació
-Fondre la xocolata amb la mantega al bany Maria.
-Batre els ous amb el sucre i, la sal fins que estiguin escumosos.
-Mescleu la xoco amb els ous.
-Afegir la farina, impulsor. Quan estigui mesclat, afegiu-hi per últim els xips de xocolata. Mescleu suaument. Un parell de voltes.
-Deixeu refredar la mescla a la nevera uns 5'.
-Preescalfeu el forn.
-Amb l'eina de fer boles de gelat fer porcions i posar-les sobre paper de forn a la plata d'anar al forn.
-Enforneu, forn de dalt i de baix, a 160º uns 15-20'. Un cop cuites deixeu-les refredar sobre una reixeta.
Bon profit!
Font: Beechef pastry school
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada