diumenge, 19 de juliol del 2015

MOUSSE DE PRUNES I IOGURT

Avui per postres una mousse lleugera amb una altra fruita estiuenca que a part de ser saciant, digestiva, i amb molta fibra dóna molt de joc en les postres: la pruna.


És una mousse molt lleugera i, un bon recurs de postres per aquest dies amb tanta calor. Un cop quallada la mousse he comprovat que se m´ha fet un cul de puré...En algunes mousse de got també m´ha passat. Després de consultar amb el xef de postres de la Hofmann sé que el problema rau en què la recepta és curta de gelatina. Cal afegir 3 fulls i mig-4 de gelatina perquè retingui el líquid i , no els dos de la recepta original.

Ingredients
Per a 4 persones
-400gr. de prunes.
-150 gr. de iogurt natural.
-2 clares d'ou.
-50 gr. de sucre.
-el suc de 1/2 llimona.
- 3 1/2  fulls de gelatina i no, 2.

Preparació
-Peleu les prunes, traieu-li el pinyol, trossegeu-les per la meitat. Tritureu-les fins a obtenir un puré homogeni. Afegiu-hi el suc de la llimona, i la meitat del iogurt. Bateu novament fins que tot estigui amalgamat.
-Hidrateu la gelatina en aigua freda durant 5'. Assequeu-la bé i la dissoleu en 2 cullerades de puré de prunes calent. Afegiu-hi la gelatina a la resta del puré.
-Munteu les clares a punt de neu  fort amb el sucre que afegireu a tongades i, en forma de plugim.
-Repartiu la mousse en copes i les deixeu en la nevera unes hores.
-Abans de servir decoreu amb el iogurt reservat.

Font: Revista Lecturas


Bon profit!

5 comentaris:

  1. Quines postres més refrescant!! I quina consistència més suau que es veu a la foto! Per cert, a mi també m'ha passat alguna vegada, i pensava que era perquè no havia mesclat bé la gelatina, A veure si algú ens diu com evitar-ho! Un petonet!

    ResponElimina
  2. ostres té una pinta genial això! ho faré igual amb els préssecs que tinc! a sobre que és apta per operació bikini oi? petons i bones vacances

    ResponElimina
  3. Es veu molt esponjosa, amb molt bon sabor.
    Segurament la part sólida de triturar les prunes té més pes i s'en va cap al fons, encara que no sé com es pot evitar.
    Petons.

    ResponElimina
  4. MMMmmmm.....quina esponjositat!!! Quina delícia!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  5. Quina pintassa!!! bon estiu!!! petonets

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...