馃構Santa Cristina amb uns gotets de crema catalana i pinya caramel·litzada, la versi贸 moderna de la tradicional rodanxa de pinya amb crema. que no deixen a ning煤 indiferent.馃構
Ingredients
Per la pinya caramel.litzada
-1 pinya.
-50 gr. de sucre.
-25 gr. de mantega.
Per la crema catalana
-500 ml. de llet.
-125 gr. de sucre.
-1 beina canyella.
-1/2 pela de llimona.
-3 rovells d'ou.
-25 gr. de maizena.
Recomanaci贸: Fer les postres el mateix dia de la consumici贸. Al mat铆 si s贸n pel migdia i a la tarda, si s贸n per la nit.
Preparaci贸
De la pinya caramel·litzada: Talleu la pinya en rodanxes d'1 a 2 cm de gruix. Talleu-les en cercles del mateix di脿metre que el got amb l'ajut d'un aro de rebosteria per exemple.
Daureu les rodanxes pels dos costats en una paella engreixada amb la mantega. Empolsineu-les amb el sucre i les coeu a foc lent fins que es caramel·litzin. Retireu i reserveu.
Per la crema catalana: Aqu铆
Finalment repartiu la pinya en el fons dels gotets, incorporeu-hi la crema catalana. Deixeu-ho entebeir fins que s'atemperi o les poseu a la nevera.
Afegiu-hi sucre i cremeu amb el cremador abans de servir.
Bon profit!