tag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post4136550905325304045..comments2023-11-12T14:16:12.254+01:00Comments on BUFET DE POSTRES: TARTA D'AMETLLES AMB PERA EN ALMÍVARCristinahttp://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-17649804700215153122013-03-11T11:41:44.805+01:002013-03-11T11:41:44.805+01:00Aquest pastis s'ha de provar!! quina pinta! pe...Aquest pastis s'ha de provar!! quina pinta! petonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/06962548886435040737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-78589107486686995192013-03-10T17:51:07.032+01:002013-03-10T17:51:07.032+01:00Amb la fruita en almívar segur que queda molt més ...Amb la fruita en almívar segur que queda molt més menjívola. Que bona!ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-71747673312818489292013-03-10T16:35:00.629+01:002013-03-10T16:35:00.629+01:00Amb tota seguretat està tant bona com sembla per l...Amb tota seguretat està tant bona com sembla per les fotos que han penjat!Tomàshttp://trt2009.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-12415777908013344492013-03-10T09:11:49.188+01:002013-03-10T09:11:49.188+01:00L'haurem de fer, però no tinc peres, només cir...L'haurem de fer, però no tinc peres, només cireres i albercocs, a veure si queda bé!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11176183128006954363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-2618197066325026882013-03-07T21:17:37.041+01:002013-03-07T21:17:37.041+01:00Això per posar-hi pera un bon detall. Fa cara de ...Això per posar-hi pera un bon detall. Fa cara de ser molt suau aquesta tarta.<br />Bona cuina<br />Narcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-60577840029566707772013-03-06T11:36:25.929+01:002013-03-06T11:36:25.929+01:00Molt original. Si la de santiago ja es bona, amb l...Molt original. Si la de santiago ja es bona, amb la pera que la deu fer més amorosa ha d'estar deliciosa.<br />PetonetsCatieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-87915180556612514432013-03-05T20:28:31.095+01:002013-03-05T20:28:31.095+01:00Tinc a casa pots de pera amb almivar que prepara l...Tinc a casa pots de pera amb almivar que prepara la mare, faré aquest pastisset... ooooohhhhh que bo!!! M´encanta!! petons,Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-20101076520492912862013-03-05T11:41:11.658+01:002013-03-05T11:41:11.658+01:00Hola Alba! La pasta de full la poso com a base i, ...Hola Alba! La pasta de full la poso com a base i, per les parets del motlle.És a dir, t´ha de quedar com una tartaleta.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-19755399168678563412013-03-05T09:28:59.006+01:002013-03-05T09:28:59.006+01:00Trobo que amb la pera en almívar ha de millorar mo...Trobo que amb la pera en almívar ha de millorar molt la tarta Santiago (que ja m'agrada de per si). Com l'embolcalles amb la pasta de full? la poses com a base? o com una tatin?el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-67357065476764670442013-03-04T23:43:23.163+01:002013-03-04T23:43:23.163+01:00Quina crac!!!
Tothom pensant que la tarta de Santi...Quina crac!!!<br />Tothom pensant que la tarta de Santiago es una mica pessada, i ves per on, la super pastissera Criatina, Ohhhh.... adapta la pera a la recepta.<br />Super compensat aquest pastis. Una massa espessa i un a fruita suau!!<br />Felicitats Cristina.<br />No m'havia adonat que ja estaba apuntada a Bon Preu i em vaig tornar a apuntar.<br />Moltes gracies.<br /><br />La cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-19673404685065783662013-03-04T23:21:10.415+01:002013-03-04T23:21:10.415+01:00Ja he vist amb la resta de comentaris que la pera ...Ja he vist amb la resta de comentaris que la pera li ha de donar un punt molt bo. La de Santiago resulta bastant espessa.<br />Feliç setmana Cristina,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-62905811350355010152013-03-04T22:19:53.431+01:002013-03-04T22:19:53.431+01:00
Cristina; Més que un blog, sembla una pastiss...<br /> Cristina; Més que un blog, sembla una pastissería¡¡<br /> Felicitacions Cristina¡¡ <br /><br /><br /> Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-79870390430279943682013-03-04T21:14:19.237+01:002013-03-04T21:14:19.237+01:00Deu quedar més lleugera amb la fruita dins... a mí...Deu quedar més lleugera amb la fruita dins... a mí és que la tarta de Santiago la trobo una mica massa espessa, i així segur que m'agradaria més!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-77416958807919349452013-03-04T15:27:22.059+01:002013-03-04T15:27:22.059+01:00Mmm.. m'encanta aquesta versió, ha de quedar m...Mmm.. m'encanta aquesta versió, ha de quedar molt més bona! Perquè tota sola, la tarta de Santiago em sembla una mica pesada. Amb la pera per dins ha de quedar molt més melosa. Idea apuntadíssima!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-59159473151032059702013-03-04T09:52:52.842+01:002013-03-04T09:52:52.842+01:00Doncs veges per a on! Tinc un pot de peres en almí...Doncs veges per a on! Tinc un pot de peres en almívar al rebost i ja sé per a què l'utilitzaré! <br />Té molt bona pinta, de veres!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-30402377638585678342013-03-04T08:04:12.770+01:002013-03-04T08:04:12.770+01:00l'atmetlla queda molt bé als pastissos! li don...l'atmetlla queda molt bé als pastissos! li dona un gustet unic oi?! amb la pera ja el fa rodó! m'agrada!peotnstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-35626127884786686762013-03-04T07:52:50.730+01:002013-03-04T07:52:50.730+01:00Aquesta recepta me la guardo ara mateix! Sóc molt ...Aquesta recepta me la guardo ara mateix! Sóc molt fan de les tartes de Santiago... i la pera a l'interior és genial! Bona idea, guapa! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-26567683103883934592013-03-04T00:15:10.615+01:002013-03-04T00:15:10.615+01:00Una variante la que has preparado deliciosa, almen...Una variante la que has preparado deliciosa, almendra y pera dulce combinación, me encanta.<br />Besos.Paprika en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/05675762431826560170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-5849165214194179582013-03-03T23:55:36.380+01:002013-03-03T23:55:36.380+01:00Caram quina variant més bona! Amb la pera ha de qu...Caram quina variant més bona! Amb la pera ha de quedar boníssima! Tinc pendent la tarta de Santiago, així que m'anoto aquest toc que li has donat, que segur que ha de quedar fantàstic ;)<br /><br />Una abraçada!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/14973885792677805443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-86652775998866098362013-03-03T23:21:13.266+01:002013-03-03T23:21:13.266+01:00Una variant molt bona. Ha d'estar boníssima.
...Una variant molt bona. Ha d'estar boníssima.<br />Una abraçadaCris Mini Mónhttps://www.blogger.com/profile/01928976073547813811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-69797167502508389652013-03-03T23:06:23.257+01:002013-03-03T23:06:23.257+01:00La pera m'agrada molt en els pastissos! segur ...La pera m'agrada molt en els pastissos! segur que entre peres i ametlla la combinació deu ser fantàstica. A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-44920522335709253782013-03-03T22:46:57.490+01:002013-03-03T22:46:57.490+01:00seguro que queda mas jugosa y mejora la tarta clas...seguro que queda mas jugosa y mejora la tarta clasica,buen acierto<br />bona setmanaMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-89411180718286886922013-03-03T22:39:12.754+01:002013-03-03T22:39:12.754+01:00Això si que és deliciós! Amb ametlla m'encanta...Això si que és deliciós! Amb ametlla m'encantaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-46822869081756007732013-03-03T22:37:55.397+01:002013-03-03T22:37:55.397+01:00Deu quedar més sucosa aquesta tarta amb les peres ...Deu quedar més sucosa aquesta tarta amb les peres que ja de per si m'agrada.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-4441438734412200622013-03-03T21:50:46.750+01:002013-03-03T21:50:46.750+01:00Quina fila que faaaaaaaaa, te que estar de vici se...Quina fila que faaaaaaaaa, te que estar de vici segur segur. Petons. Yolanda.COCINA DE UNA BANCARIA ESTRESADAhttps://www.blogger.com/profile/16395077132461172897noreply@blogger.com