tag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post8252958727905189420..comments2023-11-12T14:16:12.254+01:00Comments on BUFET DE POSTRES: FLAM OXFORDCristinahttp://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-18588647678957623312011-01-11T22:43:45.007+01:002011-01-11T22:43:45.007+01:00Hola, cap problema. Com et deia era simple curiosi...Hola, cap problema. Com et deia era simple curiositat... Si algun dia ho descobrim ja ens ho direm. Petons,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-26735275176712254272011-01-10T15:50:46.857+01:002011-01-10T15:50:46.857+01:00Hola Cristina,
Moltes gràcies per visitar el meu b...Hola Cristina,<br />Moltes gràcies per visitar el meu blog i deixar-hi un comentari. La veritat és que m'ha fet molta gràcia! <br />He donat una ullada al teu blog i tot que fa poc que el tens deu ni dó el munt de receptes que ja hi ha! Com tu m'aconsellaves, jo tampoc em marcaré cap fita sinó anar publicant els dolços que faci.Laiahttp://www.makeit-sweet.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-80912747072804423822011-01-10T00:19:50.012+01:002011-01-10T00:19:50.012+01:00Hola Cristina, un combinacion sorprendente de ingr...Hola Cristina, un combinacion sorprendente de ingredientes pero con la pinta de la foto y el corte ya me dice que esta muy bueno.<br />Que suerte tiene tu hermanos ,el dia de reyes postres dobles.<br />Un peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-74510986364663981082011-01-09T23:54:46.491+01:002011-01-09T23:54:46.491+01:00Oh!! Ensaïmada i préssec...això ha de ser boníssim...Oh!! Ensaïmada i préssec...això ha de ser boníssim!! Jo no tendré gaire problema en fer-la amb això de les ensaïmades; ho provaré segur. Un petó. PaulaBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-70725366410167242552011-01-09T19:06:25.691+01:002011-01-09T19:06:25.691+01:00Veig que hi ha moviment...heu tornat de les rebaix...Veig que hi ha moviment...heu tornat de les rebaixes?<br /><br />Puri, no pateixis. No queda gens aigualit. Has d´escórrer els préssecs i la millor manera de fer-ho és primer, eixugar-los amb un paper de cuina; després els talles i finalment els tornes a deixar sobre un paper de cuina mentre segueixes el procés d´elaboració.<br /><br />MªGlòria i Agnès, boníssim un flam diferent;més aviat un pudding.<br /><br />Carmen, pues aprovecha los restos de ensaïmada mallorquina que te queden...Te sobran? je, je, je...Yo antes que un croissant me pido una ensaÏmada me chiflan...<br /><br />Gemma i Eri, doncs no sé que dir-vos al meu germà si li acumulan tots els regals en un dia i ha d´esperar un any sencer...<br />La foto del tall és de la millor que m´ha sortit fins ara... la meva neboda em va prestar la seva habitació Té una llum fantàstica igual que la teva cuina, Gemma.<br /><br />Eri no sé el per què d´aquest nom? Sempre m´ho he preguntat. Llàstima, no et puc respondre...Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-24144587119613481722011-01-09T18:51:30.544+01:002011-01-09T18:51:30.544+01:00Hola,
Torno a ser jo. Es que se m'ha oblidat, ...Hola,<br />Torno a ser jo. Es que se m'ha oblidat, saps per que té aquest nom? és simple curiositat.. Gràcies,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-78843156914640906692011-01-09T18:49:02.548+01:002011-01-09T18:49:02.548+01:00Hola Cristina,
Quina sort el teu germà, dobles reg...Hola Cristina,<br />Quina sort el teu germà, dobles regals i dobles postres! Quin dia més maco per néixer... Felicitats per a ell i per a la teva mare que ho va fer molt bé! És un flam més que original i com diu la Gemma el tall és veu magnífic... Uf! Una altre a pendents! Molts petons guapa!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-44947103243636460842011-01-09T18:27:20.444+01:002011-01-09T18:27:20.444+01:00Mmmm... un púding d'ensaïmada i préssec... bon...Mmmm... un púding d'ensaïmada i préssec... boníssim! La foto del tall és espectacular, per posar cullerada a la pantalla, je je ej...<br />Quina sort el teu germà, el dia del seu aniversari té el doble de postres, je je je...<br />A casa ens passa el mateix per Sant Joan, el meu germà té el pastís d'aniversari i després també la coca ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-46593224071872381662011-01-09T16:22:27.845+01:002011-01-09T16:22:27.845+01:00Que mezcla tan buena y a la vez una forma de aprov...Que mezcla tan buena y a la vez una forma de aprovechar los restos. Yo voy mucho a Mallorca y suelo tener restos de einsaimada asi que laroxima vez lo hare. BsosEl Club de Carmenhttps://www.blogger.com/profile/00577344045193719709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-76084618728632311462011-01-09T16:13:23.825+01:002011-01-09T16:13:23.825+01:00quina bona pinta que te,mare meva,felicitats.quina bona pinta que te,mare meva,felicitats.Agnèshttps://www.blogger.com/profile/03960154811237625368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-42898677333273143542011-01-09T16:08:39.070+01:002011-01-09T16:08:39.070+01:00Aquest no és un flam qualsevol! té uns ingredients...Aquest no és un flam qualsevol! té uns ingredients molt curiosos per ser un flam! i deu estar deliciós!!!<br />Moltes felicitats pel teu germà!!!<br />Un petó ben gran Cristina!<br />Mglòria de GourmenderiesMglòriahttps://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-35396362854683646582011-01-09T11:20:15.741+01:002011-01-09T11:20:15.741+01:00Molt bona presentació, i la pinta ni parlo...
Quin...Molt bona presentació, i la pinta ni parlo...<br />Quina idea més bona la de posar prèssec i ensaimada, No queda gens aigualit? per el prèssec?<br />Saps qué? el probaré de fer i et contestaré.<br />Quina sort el teu germà, de tindret per fe-li aquestes cosetes...!!<br />Petons bonica.purihttps://www.blogger.com/profile/09968720069065768578noreply@blogger.com