tag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post4341923912898167870..comments2023-11-12T14:16:12.254+01:00Comments on BUFET DE POSTRES: PASTA FULLADA AMB POMACristinahttp://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-24397824369898942012012-10-15T22:01:23.829+02:002012-10-15T22:01:23.829+02:00Coi, estava cercant informació sobre les carabrute...Coi, estava cercant informació sobre les carabrutes i va i em trobo la teva pàgina, on em confirmes que està quasi extinta. Un dia vaig trobar un senyor que en tenia un pomer de plantat al seu jardí. Malauradament n'he perdut la pista. Si mai en saps d'algú que en vengui, m'ho dius. Jo prometo fer el mateix, si t'interessa.David Gimeno i Ayusohttps://www.blogger.com/profile/01747148607235436550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-46122155836784442042011-08-26T09:29:54.185+02:002011-08-26T09:29:54.185+02:00Hola Sílvia, acabo de tornar de vacances...
El su...Hola Sílvia, acabo de tornar de vacances...<br /><br />El sucre és a ull; a gust del consumidor.<br />I la llimona serveix perquè a mesura que vagis tallant la poma i abans de muntar la tarta reguis la poma amb el seu gust perquè no s´oxidi.<br /><br />Poma, plàtan sempre s´han de deixar en remull en el suc de llimona a fi que no s´oxidin.<br /><br />CristinaCristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-4685051798023566272011-08-22T19:15:01.129+02:002011-08-22T19:15:01.129+02:00Hola, sóc la Sílvia del tren. Vull fer aquesta coc...Hola, sóc la Sílvia del tren. Vull fer aquesta coca però hi ha coses que no entenc. Duiguem espessa. Quan sucre poses? I, la llimona, quan es posa?<br />Una abraçada i bones vacances.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-6578779910755211072010-11-23T14:50:47.285+01:002010-11-23T14:50:47.285+01:00Cristina, és una recepta ben senzilla i d'aque...Cristina, és una recepta ben senzilla i d'aquelles que sempre et fan quedar bé, oi? :)<br />Jo tampoc coneixia aquesta varietat de poma carabruta.<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-59518390084890960512010-11-22T16:57:17.030+01:002010-11-22T16:57:17.030+01:00Miquel, doncs ara, amb els meus comentaris,ja cone...Miquel, doncs ara, amb els meus comentaris,ja coneixes millor la carabruta.<br /><br />Cuina vermella, I tant que ha xalat! m´han fet posar vermella amb els seus bravos a la cuinera.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-80091175198644224782010-11-22T09:58:00.748+01:002010-11-22T09:58:00.748+01:00Bon dia, segur que aquestes àvies de la parroquies...Bon dia, segur que aquestes àvies de la parroquies han xalat de valent amb aquesta magnífica creació!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-82572629922221814372010-11-21T21:07:54.526+01:002010-11-21T21:07:54.526+01:00Facil,sabrosa,crujiente,fina,elegante,siempre triu...Facil,sabrosa,crujiente,fina,elegante,siempre triunfa esta receta.<br />Asi se empieza bien el dia.Yo tampoco conocia esta variedad de poma carabruta.<br />te tengas una buena semana<br />petons<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-9143885462893901892010-11-21T20:19:35.994+01:002010-11-21T20:19:35.994+01:00Anna, és cert amb aquesta coca sempre encertes,i m...Anna, és cert amb aquesta coca sempre encertes,i més si es tracta d´un esmorzar. Et poses les piles en un tres i no res.<br /><br />Gemma, ha agradat a tothom. És un clàssic, fàcil de fer i de transportar :-D.<br />Respecte a la poma carabruta, ja he comentat que està en perill d´extinció; és una poma molt, petita del tamany d´una mandarina i molt dolça...aqui<br />aqui al poble es fa estimar.<br /><br />Isabel, benvinguda al meu bloc. És cert, en un plis plas, la pasta de full es treu d´un imprevist d´un dia per l´altre com em va passar a mi...Sempre s´utilitza la Golden però per reposteria és millor la reineta de sempre...T´ho diu una que és de terra de pomes.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-70147663242963238102010-11-21T19:57:26.890+01:002010-11-21T19:57:26.890+01:00Jo a casa sempre ting pasta de full.
Em un moment ...Jo a casa sempre ting pasta de full.<br />Em un moment donat em soluciona una visita imprevista.<br />Faig servir molt per postres la poma Reineta. per a mi es la millor per la repostería.<br />Quan no es època utilitzo Goldem.<br />Molt bona pinta. Endevant.<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-77752040611842666292010-11-21T15:46:00.457+01:002010-11-21T15:46:00.457+01:00UNa coca ben bona i ben fàcil que segur que agrada...UNa coca ben bona i ben fàcil que segur que agrada a tothom. I si és amb pomes collides al costat de casa, encara serà més bona.<br />No coneixia gens aquesta varietat de poma, segurament fora de St Joan Despí deu ser molt difícil de trobar, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5684852726152034604.post-58200186412909787742010-11-21T13:45:08.823+01:002010-11-21T13:45:08.823+01:00Amb aquests pastís de poma segur que sempre encert...Amb aquests pastís de poma segur que sempre encertes, sol agradar a tothom i fa una presencia fabulosa.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.com